Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Mårbackagatan

Mårbackagatan 11, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, Här bygger vi nytt
Antal platser
110
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa och Kultur & Nöje
Byggt år
2021

Välkommen till oss

Regional säljchefSonja Hayen

Telefon: 070-241 22 56

Boendet

Modernt äldreboende i helt ny stadsdel

Med 2000 blivande hem är Telestaden i Farsta ett av södra Stockholms största bostadsprojekt under utveckling. Här skapas en levande stadsdel med bostäder, äldreboende, arbetsplatser, närservice, förskolor och skola.

Attendo Mårbackagatan kommer att bli ett livsstilsboende med konceptet Sport & Spa samt Kultur & Nöje. Boendet kommer innehålla 110 platser med fina och rymliga gemensamhetsutrymmen.

Omsorg & Aktiviteter

Personlig kontaktperson med extra ansvar för dig

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktperson i medarbetargruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem. 

Vi kommer erbjuda aktiviteter dagligen som följer vårt koncept Sport & Spa samt Kultur & Nöje.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.241481,"lng":18.107989},"content":"<h4>Attendo Mårbackagatan</h4><p>Mårbackagatan 11 </br> 12343 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.241481,18.107989' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Mårbackagatan 11,
12343 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving