Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Mårdtorpsgatan

Mårdtopsgatan 3, Linköping

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefPernilla Forssblad

Telefon: 076-769 16 39

Boendet

Stor vikt läggs på kvalitet och trygghet

Attendo Mårdtorpsgatan ligger i närheten av Ryds centrum där det finns tillgång till affärer, restauranger och goda bussförbindelser. Gemensamt för boendet är att vi tillsammans arbetar för ditt bästa i fokus samt att omsorg och aktiviteter blir både personliga och professionella efter dina önskemål och i behov. Stor vikt läggs på kvalitet, trygghet och att leva ett liv på dina villkor utefter dina förutsättningar.

I gruppbostäderna har varje boende sin egen lägenhet. Gemensamt kök och dag/tv rum finns att tillgå.

Gör en ansökan på kommunens webbplats

Omsorg

Arbetar med kontaktmannaskap

Den boende sätts i centrum och alla insatser utgår från den enskildes förutsättningar, önskemål och behov. Vi arbetar med kontaktmannaskap och varje boende har minst en kontaktman i personalgruppen som bland annat ansvarar för planering, uppföljning och närståendekontakt.

Medarbetare

Tillgängliga dygnet runt

Verksamheten leds av verksamhetschefen. I verksamheten arbetar vårdare som finns tillgängliga dygnet runt och platsansvariga finns på gruppbostäderna. Sjuksköterska via kommunen kontaktas vid behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.4066086,"lng":15.5512608},"content":"<h4>Attendo Mårdtorpsgatan, Gruppbostad för vuxna i Linköping</h4><p>Mårdtopsgatan 3 </br> 584 32 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.4066086,15.5512608' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Mårdtopsgatan 3,
584 32 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving