Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Möjetorp

Tallholmsvägen 117, Linköping

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefMari Edeson

Telefon: 070-221 16 88

Boendet

Individuellt anpassad omsorg

I Hjulsbro, Linköping ligger Möjetorps vårdboende med 21 platser fördelade på tre avdelningar med platser för äldre personer med både somatiska sjukdomar och demenssjukdom. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg i enlighet med vår vision: Att stärka individen med kompetens, engagemang och omtanke. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om äldreomsorg i Linköpings kommun

Aktiviteter

Gemenskap och naturnära

Möjetorps vårdboende erbjuder permanent boende på små avdelningar med ljusa gemensamma ytor med närhet till naturen. I samma fastighet finns även ett servicehus med 16 lägenheter. Lunch kan intas i den gemensamma matsalen och man kan delta i flera olika aktiviteter i vårt stora allrum. Promenader, bingo, boule och fika i vår fina trädgård hör till de mest uppskattade aktiviteterna. 

Verksamheten har tillsammans tagit fram profilen ”Kost och måltid kopplat till aktiviteter” som genomsyrar arbetet i verksamheterna. Bland annat har demensenheten startat upp en bakstuga där medarbetare och boende dagligen bakar tillsammans.  

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.373148,"lng":15.702457},"content":"<h4>Attendo Möjetorp, vårdboende och servicehus i Hjulsbro, Linköping</h4><p>Tallholmsvägen 117 </br> 589 37 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.373148,15.702457' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tallholmsvägen 117,
589 37 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving