Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Muréngatan

Nedre Åkargatan 69, Gävle

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
102
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa,Livsstilsboende Kultur & Nöje

Välkommen till oss

VerksamhetschefEva Skytt

Telefon: 072-083 15 50

Boendet

Boende där hälsa och välmående står i fokus

Attendo Muréngatan är ett nybyggt äldreboende i centrala Gävle. Äldreboendet öppnade i maj 2020 och är stort, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med gemensamma balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. 

Muréngatan är ett nytt och modernt äldreboende med inriktning både mot Kultur & Nöje och Sport & Spa. Det innebär att vi ordnar aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, spa-avkoppling, gympapass och mycket annat.

 

Ladda ner faktablad

Omsorg & Aktiviteter

Aktiviteter dagligen

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med.Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem. 

Vi erbjuder aktiviteter dagligen som följer vårt koncept Sport & Spa samt Kultur & Nöje. I vårt mysigt inredda Spa erbjuder vi bubbelbad, bastu och avslappning. Vi bjuder in till sportaktiviteter som träning, stavgång och boulespel. När du är klar avslutar vi med en smoothie i sportbaren. I andra aktiviteter har vi kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat.

Följ oss på Instagram

Medarbetare

Medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens

På Attendo Muréngatan utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Matglädje

Till kaffet bjuds det på hembakt kaffebröd

Måltiden är en viktig del av dagen som vi prioriterar och vill göra lite extra trevlig. Vi serverar mat med hög näringskvalitet som är anpassad för äldre. 

Det går naturligtvis bra att få något att äta mellan måltiderna, mellanmål serveras flera gånger per dag och kaffe eller te finns att tillgå när man helst önskar. Till kaffet bjuds det ibland på hembakt kaffebröd som sprider en ljuvlig doft. När det är helger, högtider och festligheter så bjuds det på extra god mat som vi serverar med trevlig och fin dukning.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":60.669715,"lng":17.156154},"content":"<h4>Attendo Muréngatan, äldreboende i Gävle</h4><p>Nedre Åkargatan 69 </br> 802 51 Gävle </br> Gävleborgs län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.669715,17.156154' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Nedre Åkargatan 69,
802 51 Gävle
Gävleborgs län

Öppna vägbeskriving