Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Nevisborg 11E

Nevisborg 11E, Staffanstorp

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
10
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefAnn-Charlotte Paulsson

Telefon: 076-845 60 10

Boendet

Boende på dina egna villkor

På Attendo Nevisborg serviceboende i Staffanstorp erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Boendet är för dig som är beviljad dygnet runt-omsorg enligt LSS. Här får du ett boende på dina egna villkor och vi lägger stor vikt vid att du har inflytande och själv är delaktig i hur din vardag ska se ut.

Atendo Nevisborg Serviceboende består av tio servicelägenheter. Samtliga är rymliga tvårumslägenheter som är belägna i en och samma fastighet på tre våningsplan. På första plan finns en lägenhet där det finns gemensamhetsutrymme. Här träffas vi ofta för att spela spel, pyssla, titta på film eller bara fika och umgås.

I alla lägenheter finns egen tvättmaskin och torkskåp och hemmet sköts som ditt eget helt och hållet.

Medarbetare

Lyhörda för alla önskemål och behov

Personalen har som mål att vara lyhörda för alla önskemål och behov. Vi är flexibla och eftersträvar att boende här känner sig självständiga och fria att leva sina liv som de önskar. Här finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Personalen är i blandade åldrar med blandad kompetens för bästa omsorg.

Gruppen består av stödassistenter med kunskap i TEACCH, TAKK- kompetens och vidareutbildas kontinuerligt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.6382923,"lng":13.2158385},"content":"<h4>Attendo Nevisborg 11E, Gruppbostad för vuxna i Staffanstorp</h4><p>Nevisborg 11E </br> 245 45 Staffanstorp </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.6382923,13.2158385' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Nevisborg 11E,
245 45 Staffanstorp
Skånes län

Öppna vägbeskriving