Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Oderljungavägen

Oderljungavägen 39, Perstorp

Fakta

Typ av verksamhet
Socialpsykiatri, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
32
Talade språk
Svenska, Tyska, Engelska, Danska

Välkommen till oss

VerksamhetschefAndreas Evbäck

Telefon: 070-957 14 04

Boendet

Ett boende för psykiskt funktionsnedsatta

Attendo Oderljungavägen ligger naturskönt i hjärtat av Skåne med skogar och sjöar inpå knuten men ändå med närheten till Perstorps centrum. Attendo Oderljungavägen är ett boende för psykiskt funktionsnedsatta men har även en liten demensavdelning. Vi tar emot boende från 20 år och uppåt.

Alla våra lägenheter är modernt utrustade med egen toalett och dusch samt en liten köksavdelning med pentry och kylskåp.

Omsorg

Som boende har man en stödperson

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till.

Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. Ett nära samarbete med anhöriga, god man och andra närstående är en viktig del av vårat arbete.

Medarbetare

Medarbetare som har kunskap och förståelse

På Attendo Oderljungavägen finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Personalen består av sjuksköterskor, undersköterskor och sysselsättningshandledare som arbetar i team.

Måltiderna är en viktig del på dagen

Kosten och måltiderna är en viktig del i livet för att vi ska må bra, trivas och behålla god hälsa. Våra måltider äter vi tillsammans och maten är alltid hemlagad av våra två duktiga kockar.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.1443313,"lng":13.3813898},"content":"<h4>Attendo Oderljungavägen, boende för psykiskt funktionsnedsatta i Perstorp</h4><p>Oderljungavägen 39 </br> 284 38 Perstorp </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.1443313,13.3813898' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Oderljungavägen 39,
284 38 Perstorp
Skånes län

Öppna vägbeskriving