1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Rallaregatan

Rallaregatan 61, Kattarp

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Arabiska
Byggt år
2017

Välkommen till oss

VerksamhetschefMalin Nikula

Telefon: 070-876 48 23

Boendet

Gruppbostaden i vacker natur

Attendo Rallaregatan gruppbostad ligger belägen i utkanten av Kattarp, Helsingborg stad. Omgivningen består av vacker natur och nära till Pågatågstationen. Enheten består av sex egna lägenheter och alla tillgång till egen uteplats.

Enheten består av sex egna lägenheter och alla tillgång till egen uteplats. Enheten ligger belägen i utkanten av Kattarp, Helsingborg stad. Omgivningen består av vacker natur och nära till pågatågstationen. Rallaregatan ligger ca 25 km från Helsingborgs stad.

Omsorg

Erbjuder en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Medarbetare

Medarbetare dygnet runt

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef och platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.146337,"lng":12.7830065},"content":"<h4>Attendo Rallaregatan, gruppbostäder i Kattarp, Helsingborg</h4><p>Rallaregatan 61 </br> 260 38 Kattarp </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.146337,12.7830065' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Rallaregatan 61,
260 38 Kattarp
Skånes län

Öppna vägbeskriving