1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Rödakorsgatan

Rödakorsgatan 5 , Tyringe

Fakta

Typ av verksamhet
Socialpsykiatri, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
28
Talade språk
Svenska, Polska, Ryska

Välkommen till oss

VerksamhetschefCharli Lindberg

Telefon: 070-872 91 68

Boendet

Riktar sig till personer med psykossjukdom och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

Attendo Rödakorsgatan riktar sig till personer med psykossjukdom och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Rödakorsgatan ligger i Tyringe i Hässleholms kommun med närhet till både kommunikationer och aktiviteter av olika slag.

Vi erbjuder insatser enligt SoL, både långtidsboende och korttidsboende/rehabilitering, för kvinnor och män från 18 år och uppåt.

Omsorg

Stödjer och uppmuntrar

Vi stödjer och uppmuntrar alla boende till att bli så oberoende som möjligt efter deras individuella behov och färdigheter.

Medarbetare

Medarbetare inom många olika områden

Attendo Rödakorsgatan har en verksamhetschef och två platsansvariga.

Medarbetargruppen består av samordnare, sjuksköterska, arbetsterapeut, stödpedagoger, stödassistenter, kockar, lokalvårdare och vaktmästare.

Under dagtid måndag till fredag finns sjuksköterska på Rödakorsgatan, övrig tid bemannas med sjuksköterskor i beredskap.

Vår konsultläkare besöker verksamheten varannan vecka. Övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.1616581,"lng":13.5902471},"content":"<h4>Attendo Rödakorsgatan, för personer med psykossjukdom och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i Tyringe</h4><p>Rödakorsgatan 5 </br> 282 34 Tyringe </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.1616581,13.5902471' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Rödakorsgatan 5 ,
282 34 Tyringe
Skånes län

Öppna vägbeskriving