Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Skarpnäck

Varmfrontsgatan 20, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefMaria Ekeroth

Verksamheten

Sysselsättning och studiecirklar

Attendo Skarpnäcks dagliga verksamhet (DV) erbjuder sysselsättning på två adresser i centrala Skarpnäck. Vi arbetar med hantverk, som t.ex att gjuta i betong och att sy. Vi samlar även in begagnade kläder och leksaker, som vi sedan skickar vidare till människor som behöver dem bättre.

Man kan jobba i vår affär, där vi säljer både vårt eget hantverk och secondhand-kläder. Varje vecka kan du delta i vår verkstadsklubb, där vi diskuterar både stort och smått.

I vita rummet finns det möjlighet till vila, avslappning och massage för den som behöver det. Några av oss ägnar mycket tid utomhus. Vi har nära till skog och parker och varje vecka är vi ett gäng som går ut och grillar korv.

Hos oss har du en stödperson som ansvarar lite extra för att din arbetsdag blir meningsfull och trygg. Utöver de dagliga aktiviteterna, erbjuder vi studiecirklar i bl a dans och måleri, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Medarbetare

Kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar

Här arbetar en engagerad personalgrupp med lång erfarenhet och formell kompetens. Här finns även gedigna kunskaper i såväl hantverk som musik. Vårt största fokus är just du och vi är här för att stötta dig.

Hitta till oss

Våra dagliga verksamheter

Varmfrontsgatan

Varmfrontsgatan 20, 128 34 Skarpnäck

Fallskärmsgatan

Fallskärmsgatan 11, 128 34 Skarpnäck