Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Slalomvägen

Slalomvägen 3, Enköping

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Burundi, Engelska, Franska, Persiska
Byggt år
2018

Välkommen till oss

T.f. verksamhetschefDaniel St John

Telefon: 072-142 23 31

Boendet

Gruppbostad i naturskönt område

Under hösten 2019 öppnade Attendo Slalomvägen, en ny anpassad gruppbostad i det natursköna området Bredsand strax utanför Enköping. Området erbjuder närhet till både strand, badplats, friluftsområde, minigolfbana, restaurang och uteservering.

Bredsand är ett lugnt och naturskönt område där man njuta av lugnet. Boendet är en enplansvilla med sex stycken anpassade lägenheter och gemensam sällskapsutrymme. Lägenheterna har full utrustat kök med sovrum och eget badrum samt en egen uteplats.

Omsorg & Aktiviteter

Egen kontaktperson

På Slalomvägen finns det personal dygnet runt och bemanning anpassas efter behovet i gruppen. Alla som bor här får en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskningar. Vi stöttar även vid kontakter med anhöriga, myndigheter m.m. Här får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi även mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.6196673,"lng":17.0758528},"content":"<h4>Attendo Slalomvägen, Gruppbostad för vuxna i Bredsand, Enköping</h4><p>Slalomvägen 3 </br> 749 48 Enköping </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.6196673,17.0758528' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Slalomvägen 3,
749 48 Enköping
Uppsala län

Öppna vägbeskriving