Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Stenbrottet

Stenbrottet 11, Mölnlycke

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
8
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefJennie Martinsson

Telefon: 070-867 18 17

Boendet

Hög standard och fullt utrustade

Attendo Stenbrottet är en nybyggd servicebostad som ligger i Mölnlycke och drivs på uppdrag av Härryda kommun utifrån LSS, personkrets 1.

Servicebostaden har åtta stycken lägenheter som ligger utspridda i två hyreshus. Alla lägenheter är fullt utrustade med hög standard och ligger på markplan med tillhörande uteplatser. Till verksamheten finns det en baslägenhet med personal dygnet runt.

Medarbetare

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Vi som arbetar här är verksamhetschef, platsansvarig och stödassistenter. Våra hyresgäster har vid behov, tillgång till kommunens HSL-personal, som sjuksköterska arbetsterapeut och fysioterapeut.

Attendo Stenbrottet samverkar med utomstående aktörer och uppmuntrar till en aktiv fritid utifrån våra hyresgästers önskemål och behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.6512285,"lng":12.125899},"content":"<h4>Attendo Stenbrottet, Gruppbostad för vuxna i Mölnlycke</h4><p>Stenbrottet 11 </br> 435 41 Mölnlycke </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.6512285,12.125899' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Stenbrottet 11,
435 41 Mölnlycke
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving