Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Attendo Unika Vasastan

Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Daglig Verksamhet, Attendo Unika
Antal platser
23

Välkommen till oss

VerksamhetschefMarica Westin

Telefon: 070-762 82 03

Vi erbjuder många olika aktiviteter

På Unika Daglig verksamhet Vasastan arbetar vi med en egen TV-show där vi intervjuar artister, politiker och andra intressanta kändisar i vår TV studio. Lill Lindfors, Mark Levengood, Dolly Style, Agneta Sjödin, Robert Aschberg med flera har redan gästat vårt TV-program. Vi har också dans, film, redigering och en egen musikstudio. Naturligtvis jobbar vi också med skönhetssalongen, bakom kulisserna arbete och vi har även Life Coaching. Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. 

Besök YouTube kanalen Unika TV

Vad är Unika?

Unikas ide är att driva en modern omsorg. Vi gör detta genom en verksamhet som är fokuserad på show, sång, dans och skapande verksamhet.

Vi utgår inte från hur det alltid varit utan anpassar oss till de behov och intressen som finns idag, och till var och ens egna förutsättningar. Därför har vi som mål att alltid anställa den bästa personalen, vara en flexibel och lyhörd organisation och använda den senaste tekniken.

Unika har funnits sedan 2009 och är sedan 2017 med i Attendofamiljen men lika Unika som tidigare.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.347304,"lng":18.065516},"content":"<h4>Attendo Unika Vasastan, daglig verksamhet i Stockholm</h4><p> </br> Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.347304,18.065516' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress


Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving