1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Kaptensgården

Sjökaptensvägen 3, Åsljunga

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Daglig Verksamhet
Talade språk
Svenska
Finns trädgård?
Ja

Välkommen till oss

VerksamhetschefMalin Nikula

Telefon: 070-876 48 23

Sysselsättning

Varierande arbetsuppgifter

På Attendo Kaptensgårdens B&B erbjuder vi övernattning i tolv fina rum. Här arbetar vi bland annat med att servera frukost, städa, bädda rent och tvätta, så att våra gäster ska trivas hos oss. Till nästa sommar hoppas vi på att utöka verksamheten med kanotuthyrning, cykeluthyrning, fiske och sommarcafé.

Hunddagiset kommer erbjuda hundpassning under dagtid. Tillsammans går vi på långa promenader med hundarna, pysslar om dem och ger dem mat. Detta är en givande sysselsättning som kan stärka individens empatiska förmåga och känsla av att vara behövd.

Den stora tomten på nästan 5000 kvm ger arbete åt en utegrupp som tar hand om vår miljö. Till det kommer arbetsuppgifter som gräsklippning, målning, mindre snickeri, snöskottning mm.

Verksamheten

Naturnära daglig verksamhet

Attendo Kaptensgården ligger naturnära i Åsljunga en bit utanför Örkelljunga. På ett stenkasts avstånd liggen Skåneleden och den vackra Åsljungasjön. Verksamheten kommer både att driva ett bed & breakfast och ett hunddagis. Vårt mål är att ge individen möjlighet till ett varierande arbete i fin och rogivande miljö.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.307363,"lng":13.368036},"content":"<h4>Attendo Kaptensgården, Daglig verksamhet för vuxna i Åsljunga</h4><p>Sjökaptensvägen 3 </br> 286 72 Åsljunga </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.307363,13.368036' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Sjökaptensvägen 3,
286 72 Åsljunga
Skånes län

Öppna vägbeskriving