• Kreativitet
  • Matlagning
  • Fornvägen

Attendo Fornvägen

Attendo Fornvägen är en servicebostad i Linköping för vuxna inom socialpsykiatrin. Verksamhetens mål är att på bästa sätt använda vår kompetens till att ge varje individ en trygg och meningsfull vardag och med engagemang ordna bra och trivsamma aktiviteter. Detta genom hjälpsamhet och att vara lyhörd för individens egna behov och ta tillvara personens egna idéer. Fornvägen drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun.

Verksamhetschef

Pernilla Nilsson

Pernilla Nilsson

Telefon: 0761- 458929

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS
Verksamhetschef Pernilla Nilsson 0761-45 89 29

Telefon:

013-20 77 96

Adress

Fornvägen 11 589 51 Linköping‎

Mer information om Attendo Fornvägen

Medarbetare

Arbetet leds av en verksamhetschef med kontor i närheten. Här arbetar stödassistenter, som finns tillgängliga dygnet runt.

Omsorg

Inom Attendo tillämpas kontaktmannaskap, vilket betyder att man som boende på Fornvägen erbjuds två kontaktpersoner som ansvarar för stöd och omsorg, vårdplanering med uppföljning och närståndekontakt. Vi sätter kunden i centrum och alla insatser utgår från kundens individuella önskemål och behov. Personalen på Fornvägen är lyhörda för alla önskemål och behov, stöttar den enskilde i vardagen och hjälper till med sociala kontakter, inköp, daglig verksamhet, sjukvård osv.

Boende

Här har alla boende en enrumslägenhet med eget kök, egen toalett, dusch, tvätt och torkskåp. Huset är ett enplanshus med sju lägenheter där varje lägenhet har en egen uteplats där det finns plats för utemöbler. I det gemensamma utrymmet i huset finns ett kök, där vi tillagar vissa gemensamma måltider. Här har vi även ett vardagsrum med bord och soffor, där vi tittar på TV, fikar och umgås.

Läs mer om ansökan på Linköping kommuns hemsida