Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Unika

hero icon left
hero icon right

Köp biljetter till årets upplevelse!

Den 28 maj är det premiär för musikalen Lika Olika på Oscarsteatern i Stockholm. Musikalen sätts upp av Attendo Unika Stadshagen - den nya generationen av funkis-ensemble. En daglig verksamhet inom LSS som arbetar med musikalproduktion.

Musikalen är ett romantiskt drama där det är människors inneboende olikheter som skapar osynliga barriärer mellan oss. Barriärer som i musikalen övervinns av kärleken. Den här produktionen skakar om och utmanar de normer vi lever med dagligen. Musikalen är en kommentar på det utanförskap som drabbar personer med funktionsvariationer eller andra som inte passar in i normen eller samhället. En uppmaning att expandera förståelse och acceptans för allas inneboende olikhet. Alla musikalartister på scenen har någon form av funktionsvariation.

Ensemblen har i flera år arbetat med uppsättningen och musikalen hade urpremiär år 2016. Den blev en omedelbar favorit med sina komiska inslag, medryckande originalmusik och träffande budskap! Lika Olika tar nu nya steg mot en större scen på Oscarsteatern för att fler ska kunna ta del av denna succéföreställning. Det här är något svenska folket inte vill missa!

Köp dina biljetter här (extern länk)

Vad är Unika?

Unika är roligare LSS! Vi finns i Stockholms innerstad och har fem dagliga verksamheter och ett korttidsboende. Unikas idé är att driva moderna LSS-verksamheter med inriktningar som show, musikal, teater, ateljé, TV– och filmproduktion. På våra dagliga verksamheter arbetar vi med produktion, där ALLA får vara med, från idé till slutprodukt.

Unika grundades 2009 och är sedan 2017 med i Attendofamiljen.

Anmäl dig till nyhetsbrev från Unika

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy för kunder. Ändamålet med personuppgiftsbehandlingen är att kunna ta kontakt med dig angående det visade intresset i Attendo och den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse att kunna marknadsföra våra tjänster. Genom att lämna dina uppgifter samtycker du till att Attendo kontaktar dig.