Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Attendo Unika

Vad är Unika?

Unika är roligare LSS! Vi finns i Stockholms innerstad och har fem dagliga verksamheter och två korttidsboenden. Unikas idé är att driva moderna LSS-verksamheter med inriktningar som show, musikal, teater, ateljé, TV– och filmproduktion. På våra dagliga verksamheter arbetar vi med produktion, där ALLA får vara med, från idé till slutprodukt.

Unika grundades 2009 och är sedan 2017 med i Attendofamiljen, lika Unika som tidigare!

Anmäl dig till nyhetsbrev från Unika

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

Hösten 2020 är det premiär för musikalen Lika Olika på Oscarsteatern i Stockholm. Musikalen sätts upp av Attendo Unika Stadshagen - den nya generationen av funkis-ensemble. En daglig verksamhet inom LSS som arbetar med musikalproduktion.

Våra verksamheter inom daglig verksamhet

Unika Fridhemsplan är vår mest kreativa dagliga verksamhet när det gäller skapande verksamhet. Vi har inriktningen Unika Fashion och designar egna kläder och skapar läckra modevisningar.

På Unika Rålis Dagliga verksamhet jobbar vi med Unika Shower. Shower där publiken får vara en del av showen.

På Unika daglig verksamhet Östermalm jobbar vi med musikalproduktion. Vi skapar våra musikaler själva helt från grunden. 

På Unika Stadshagen dagliga verksamhet jobbar vi med musikalproduktion som vi bygger från grunden, helt själva.

På Unika Daglig verksamhet Vasastan arbetar vi med en egen TV-show där vi intervjuar artister, politiker och andra intressanta kändisar i vår TV studio.

Våra verksamheter inom korttidsboende

På Unika Fridhemsplan Korttids, som är ett korttidsboende för vuxna, har du chansen att förbereda dig inför att flytta hemifrån.

Unika Östermalm är ett korttidsboende för vuxna med egen dansstudio och musikstudio. Vi bor i fina temarum - välj mellan Hawaii, Aquaria, Djungeln, Rymden och Lyxhotellet.