Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Unika

hero icon left
hero icon right

Ny musikal sätts upp på Gröna Lund Teatern!

Cirkus Baronette är en världsberömd cirkus med unika attraktioner; lindansösen Valevska är den främsta i sin konst och cirkusen sägs ha världens enda livs levande enhörning. Men en dag kastas allt omkull då cirkusdirektören Charlie avlider i ett hjältedåd. Vem ska ta över cirkusen? Kan de fortsätta tillsammans… eller kommer de att skingras för vinden? En historia om att välja sin egen familj och att följa sitt hjärtas röst.

Denna nyskrivna musikal har arbetats fram på Attendo Unika Östermalm, en daglig verksamhet med musikalinriktning. Utifrån artisternas önskemål har en historia växt fram då någon ville spela ett spöke, en annan en enhörning och en tredje en magdansös…tillsammans med coacher inom musik, teater och dans har det skapats något alldeles unikt.

Charlies Sista Vilja tar plats i en färgsprakande cirkusmiljö under det tidiga 1900-talet. Dramatik, kärlek och humor varvas med magiska dansnummer och spektakulär musik när dessa stjärnor tillsammans söker efter Charlies sista vilja.

Urpremiären sker den 6-7 oktober på Gröna Lunds Teatern. Ta chansen att möta en funkisensemble som tidigare spelat musikaler som Trollsländans Hemlighet och Cabaret Succé på bl. a. Teater Playhouse och Kulturhuset.

Boka dina biljetter här (extern länk)

Vad är Unika?

Unika är roligare LSS! Vi finns i Stockholms innerstad och har fem dagliga verksamheter och ett korttidsboende. Unikas idé är att driva moderna LSS-verksamheter med inriktningar som show, musikal, teater, ateljé, TV– och filmproduktion. På våra dagliga verksamheter arbetar vi med produktion, där ALLA får vara med, från idé till slutprodukt.

Unika grundades 2009 och är sedan 2017 med i Attendofamiljen.

Anmäl dig till nyhetsbrev från Unika

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy för kunder. Ändamålet med personuppgiftsbehandlingen är att kunna ta kontakt med dig angående det visade intresset i Attendo och den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse att kunna marknadsföra våra tjänster. Genom att lämna dina uppgifter samtycker du till att Attendo kontaktar dig.