Attendo Båtsmansvägen

Attendo Båtsmansvägen i Älvängen i Ale kommun öppnar oktober 2022 och är ett LSS 9:8-boende för barn och ungdomar, 13–17 år. Boendet är utformat som en större villa och har en familjär och anpassad atmosfär. Alla rummen har en egen toalett.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 4

Familjär och anpassad atmosfär

Attendo Båtmansvägen i Älvängen i Ale kommun öppnar oktober 2022. Beondet är ett LSS 9:8-boende för barn och ungdomar mellan 13-17 år. Här finns fyra platser i ett vackert hus i ett villaområde i lilla Älvängen.

Vi vänder oss till barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Boendet är utformat som en större villa och har en familjär och anpassad atmosfär. Alla rummen har en egen toalett.

Vi anpassar alla aktiviteter till var och en och till barn- och ungdomsgruppen. Det finns närhet till goda kommunikationer och samhällsservice. Det finns även ett Attefallshus på tomten där ungdomarna kan träna inför att flytta till gruppbostad när de blir 18 år eller slutar skolan.

Kunnig personal

Vi kommer att ha en föreståndare på plats som är delaktig i omsorgen och pedagogiken tillsammans med de anställda som ska ha kunskap och erfarenhet och utbildning inom området.