Attendo Bankvägen

Attendo Bankvägen är en gruppbostad som ligger i Strövelstorp, Ängelholms kommun. Gruppboendet ligger vackert beläget mitt i samhället med närhet till lokal service.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska

Story image

Vackert beläget mitt i samhället

Attendo Bankvägen är en gruppbostad som ligger i Strövelstorp, Ängelholms kommun. Gruppboendet ligger vackert beläget mitt i samhället med närhet till butik, kyrka, bussförbindelser som tar dig till Ängelholm och Helsingborg. Det är cirka 2 mil till Helsingborg och 1 mil till Ängelholm. Enheten består av 6 lägenheter och alla har egen uteplats.

Inom enheten finns sex lägenheter och samtliga har tillgång till egen uteplats. Enheten ligger belägen i utkanten av den idylliska bymiljön Strövelstorp, Ängelholms kommun, med tillgång allmänna kommunikations medel.

Story image

Erbjuder en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Arbetsteamet arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Story image

Medarbetare på plats dygnet runt

På enheterna finns medarbetare på plats dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. 

Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Även sjuksköterska finns tillhands vid behov.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?