Attendo Finn Malmgrensväg

Attendo Finn Malmgrensväg är en gruppbostad vid Hammarbyhöjden. Här finns medarbetare på plats dygnet runt och du får hjälp och stöd på dina villkor.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Finn Malmgrensväg 116

  • 121 50 Stockholm

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 6

    Talade språk - Svenska

    Trädgård

Story image

Naturnära gruppbostad

Gruppbostaden Attendo Finn Malmgrensväg ligger i Hammarbyhöjden och är till för personer som har en funktionsnedsättning och vill ha tillgång till personal dygnet runt. Det är nära till naturen och till stan är det bara ett fåtal tunnelbanestationer.

På Attendo Finn Malmgrensväg finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov/sovrum, kök, badrum och balkong. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås i. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Story image

Medarbetare finns nära dygnet runt

På Attendo Finn Malmgrensväg finns det medarbetare på plats dygnet runt. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten. Medarbetarna som arbetar här är vårdare med långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning. De anställda har ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumentation- och värderingsansvar.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?