Attendo Pilvingegatan

Attendo Pilvingens gruppbostad ligger i Skarpnäck. Gruppbostaden är för dig som har en funktionsnedsättning och behöver nära tillgång till personal.

Kontakt

Adress

  • Pilvingegatan 26-28

  • 128 35 Skarpnäck

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Naturnära, Trädgård

Story image

Nära till naturen

Attendo Pilvingens gruppbostad ligger i Skarpnäck. Gruppbostaden är för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal. Här är det nära till naturen och det är också nära till bussar och tunnelbana.

På Pilvingen finns fem lägenheter med vardagsrum, kök, badrum och uteplats. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Story image

Du ska få det stöd du behöver

Grunden för vårt arbetssätt kan sammanfattas med stödpersonskap och genomförandeplan. Stödpersonen är särskilt ansvarig för att bevaka att du får stöd med det du behöver. Genomförandeplanen beskriver för personalen vad du behöver hjälp med och vad just du tycker är viktigt.

Story image

Varierad kompetens och relevant utbildning

Medarbetargruppen har en varierad kompetens och relevant utbildning. Till det kommer särskilda verksamhetsnära utbildningar med inriktning mot tydliggörande pedagogik. Även särskilda utbildningsinsatser kring t.ex funktionshinder och åldrande genomförs.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?