Attendo Rusthållarvägen

Attendo Rusthållarvägens gruppbostad ligger i Bagarmossen och är till för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal dygnet runt.

Kontakt

Unit contact image

Adress

  • Rusthållarvägen 120

  • 128 44 Bagarmossen

  • Stockholms län

  • Visa på karta

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Trädgård, Naturnära

Story image

Nära tillgång till personal dygnet runt

Attendo Rusthållarvägens gruppbostad ligger i Bagarmossen och är till för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal dygnet runt. Naturen finns direkt då du kommer utanför dörren eftersom gruppbostaden är en friliggande villa med stor trädgård och skogen som granne. Det är också nära till bussar.

På Attendo Rusthållarvägens gruppbostad finns fem lägenheter med sovalkov, vardagsrum, kök och badrum. Alla som bor hos oss har naturligtvis tillgång till altanen med grillplats samt trädgården. Du och de andra som bor här har också andra gemensamma utrymmen där man kan umgås med varandra.

Story image

Långvarig erfarenhet och kunskap

Hos oss finns det personal dygnet runt. Personalen som arbetar här har långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning. Personalen har också ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumetations- och värderingsansvar. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?