Attendo Stadsrådsvägen

Attendo Stadsrådsvägen är en gruppbostad belägen i ett lummigt villakvarter i Kärrtorp. Vi erbjuder ett boende för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet är nära till centrum med buss och tunnelbaneförbindelser.

Kontakt

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Trädgård

Story image

Individuellt anpassat stöd efter dina önskemål

Attendo Stadsrådsvägens gruppbostad ligger i en fristående villa med en stor trädgård i ett lummigt villakvarter i Kärrtorp. Vi erbjuder ett boende för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet är nära till centrum med buss och tunnelbaneförbindelser.

Gruppbostaden har fem lägenheter som alla har ett rum och kök, i huset finns även ett gemensamt kök, vardagsrum och stor altan. Det finns även en stor trädgård där vi odlar blommor och grönsaker. På sensommaren kan du plocka plommon, hallon och äpplen.

Story image

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

Personalgruppen består av erfarna och kompetenta personer med särskilda kunskaper inom kognitiva funktionsnedsättningar och teckenkommunikation. Våra medarbetare kompletterar varandras befintliga kunskaper för att på så sätt få en varierad kompetens inom gruppen.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?