Attendo Svartbäcksvägen

Attendo Svartbäcksvägen gruppbostad ligger i ett lummigt villakvarter i Bagarmossen. Det är beläget nära Nackareservatet så du har nära till både skog, natur och badstrand.

Kontakt

Unit contact image

Adress

Fakta

  • Antal platser - 5

    Talade språk - Svenska

    Naturnära, Trädgård

Story image

Nära till både skog, natur och badstrand

Gruppbostaden Svartbäcksvägen ligger i ett lummigt villakvarter i Bagarmossen. Det är beläget nära Nackareservatet så du har nära till både skog, natur och badstrand. Det är även nära till bussar, t-bana och centrum där det bl a finns matbutiker, apotek och bibliotek. Det finns personal här dygnet runt och varannan vecka får vi besök av en legitimerad sjuksköterska från vårdcentralen.

Gruppbostaden ligger i en fristående villa och består av fem lägenheter som alla har ett rum och kök. I gruppbostaden finns även ett gemensamt kök, vardagsrum och en stor altan där du kan umgås med andra boende om du så önskar. Till huset hör också en stor fin trädgård.

Story image

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Personalgruppen består av kompetenta medarbetare med gedigna erfarenheter. Inom personalgruppen finns mycket kunskap om kognintiva funktionsnedsättningar men även inom autismspektrat. Alla medarbetare arbetar för att du ska få det stöd som just du behöver.

Är du i behov av stöd eller insatser inom LSS?