• Välkommen till Hagtorpsvägen
  • Välkommen till Hagtorpsvägen

Attendo Hagtorpsvägen Gruppbostad

Omsorg · Aktiviteter · Självständighet · Delaktighet · Gemenskap

Hagtorpsvägen är en gruppbostad med lägenheter och tillhörande gemensamhetsutrymmen. På framsidan finns en altan med härliga umgängesmöjligheter och närhet till naturen. Verksamheten ligger centralt belägen i Uppsala men samtidigt omgiven av natur och grönska. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Verksamhetschef

Karin Löbergsli Roslund

Telefon: 070-873 04 42

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
 

 

Telefon:

Hagtorpsvägen 070-851 60 05 Samordnare Sevan Hagveridan 072-085 34 53

Adress

Hagtorpsvägen 9, 754 71 UPPSALA

Mat på Attendo Hagtorpsvägen Gruppbostad

Den enskilde tillagar alla sina måltider i sin egen lägenhet med stöd av personal vid behov. Den som vill äta i gemensamhetsutrymmena i sällskap av andra får naturligtvis det. På helgerna anordnas ofta gemensamma middagar och grillkvällar utifrån önskemål och aktivitet.

Mer information om Attendo Hagtorpsvägen Gruppbostad

Boende

På Hagtorpsvägen finns det fem lägenheter på cirka 35 kvm med hall, vardagsrum, pentry/kök, badrum och toalett.

Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi har en gemensam altan som tillhör gruppbostaden där vi ofta grillar och umgås.

Medarbetare

Arbetet leds av verksamhetschef. Det finns även en samordnare i arbetsgruppen. Personalen består av stödassistenter och södbiträden med en relevant utbildning. Samtliga har lång erfarenhet med att arbeta med funktionsnedsatta. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Enheten är bemannad dygnet runt med sovande natt personal. Sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan, dygnet runt.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Omsorg på Hagtorpsvägen handlar om att vi utgår från den enskildes  önskemål. Varje boende har en  genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare. Den anger hur insatserna ska utformas så att det blir utifrån de önskemål och förväntningar som finns.