Attendo Hemtjänst Enköping

Hemtjänst · Hushållsnära tjänster

Attendo Hemtjänst Enköping har duktiga och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka för din säkerhet och trygghet. Vi planerar dina beviljade insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi gör också alltid det lilla extra hos dig! Varje vecka träffas vi och exempelvis spelar bingo och självklart dricker en god kopp kaffe med dopp! Du får naturligtvis ta med dig en vän och/eller närstående om du så önskar! Vi är mycket glada och tacksamma för det mycket goda rykte vi har och vi har ett fint samarbete med alla olika aktörer såsom fysioterapeuter, biståndshandläggare med flera i kommunen som du kanske också är i kontakt med. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill att vi berättar mer!

Verksamhetschef

 • Camilla Nilsson

  Camilla Nilsson

  Telefon: 0171-299 62

  Hej, jag heter Camilla Nilsson och jag är ansvarig verksamhetschef för Attendo Hemtjänst Enköping.

 • Planeringsledare Carola Jansson

  Planeringsledare Carola Jansson

  Telefon: 0171-299 62

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Telefonnummer

 

 

 

Planeringsledare: Carola Jansson                                                                                    carola.jansson@attendo.se

Ansvarig sjuksköterska: Susanne Karlsson-Melin                                                         susanne.karlsson@attendo.se                                                                   

 

 

0171-299 62, 070-289 08 85

 

 0171-299 62, 073-158 86 56

 

 

Telefon:

0171-299 62

E-post:

Fax:

0171-373 40

Adress

Korsängsgatan 38 749 49 Enköping

Mer information om Attendo Hemtjänst Enköping

Medarbetare

Hos Attendo hemtjänst Enköping arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi har en mycket god kontinuitet vilket innebär att Du som kund endast träffar några få medarbetare. Du har också en egen kontaktperson som ser till att Du alltid får det "lilla extra" och det som Du upplever kan sätta en guldkant på Din tillvaro.

Varje vecka har vi någon aktivitet hos oss där vi träffas och har en trevlig stund tillsammans med lite nybryggt kaffe och någon god kaka.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare alltid bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Om Du vill komma i kontakt med oss, så svarar vi alltid i telefonen från klockan 07.00 på morgonen och fram till klockan 22.00 på kvällen alla dagar i veckan.

Vår sjuksköterska Susanne arbetar dagtid måndag till fredag. Övrig tid finns sjuksköterskejour tillgänglig.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

 

Hushållsnära tjänster

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Attendo hemtjänst Enköping skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Välj Attendos hemtjänst

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan

2
step2-icon

Välj utförare

Välj en utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss för mer information.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi hör av oss till dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din hemtjänst.