Attendo Hemtjänst Hässelby-Vällingby

Hemtjänst Dygnet runt | Avlösning | Matlådor 45 kr | Städ

Attendo grundades 1985 och i Hässelby-Vällingby är vi den ledande utföraren med tre kontor. Vårt gemensamma mål är att ha nöjdast kunder - Varmt välkomna till Attendo-familjen!

Verksamhetschef

Gita Kaulina

Gita Kaulina

Telefon: 072-085 80 55 (vardagar 8-17)

Hej, vi kommer gärna hem till dig med en kaffekorg och berättar mer om våra fina verksamheter! Med vänliga hälsningar Gita med personal

Telefon:

072-085 77 52 (alla dagar 7-22)

E-post:

Välkommen till våra lokala kontor!

Hässelby | 072-085 77 52

Strandliden 30, Hässelby

Vällingby | 070-603 56 40

Grimstagatan 160, Vällingby

Vinsta | 072-085 77 88

Rabattvägen 33, Vällingby

Mer information om Attendo Hemtjänst Hässelby-Vällingby

MATLÅDA FÖR 45 KR!

Du som har biståndsbeslut för matleverans kan välja att beställa din matlåda från vårt egna kök på Attendo. Vår kock Thomas har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny. Priset är 45 kr, då ingår sallad och för dig som önskar dessert tillkommer 10 kr.

Det finns alltid fyra rätter att välja mellan. Det finns även specialanpassad kost om det efterfrågas.

Vi kan även leverera matlådor till dig som minst 75 år och utan biståndsbeslut - kostnaden är då 60 kr per matleverans, utkörningskostnaden ingår i priset. Kontakta oss för mer information!

NÄRA DIG - DYGNET RUNT

Vi utgår ifrån tre kontor och verksamheterna är igång dygnet runt. Vi ger dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Tillsammans med kontaktpersonen lägger ni upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Våra medarbetare bär alltid Attendo-kläder, namnskylt och ID-kort. De använder bilar och cyklar märkta med Attendo. Om du vill lämna ut din hemnyckel så förvaras den alltid i ett digitalt spårbart nyckelskåp. Språkkompetens kan vi anpassa efter behov.

Vad kostar hemtjänst i Stockholm?

STÄD & HUSHÅLLSNÄRA

Vi har ett Städteam som är specialiserade på städning för våra hemtjänstkunder. De kan även hjälpa dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls som en hushållsnära tjänst.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning och fönsterputs. Priset är med vår seniorrabatt 203 kr/tim efter RUT-avdrag.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Välj Attendos hemtjänst

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan

2
step2-icon

Välj utförare

Välj en utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss för mer information.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi hör av oss till dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din hemtjänst.