Hushållsnära tjänster och hundrastning

Hemtjänst med hundpromenader

Kunden måste ha Attendo som hemtjänstutförare och fått beviljat dagliga hemtjänstinsatser minst en ggr/dag.

  • Vi erbjuder ett månadsabonnemang, kostnad 1200kr/mån. Inget avdrag görs om kunden avböjer rastningar, avsäger kunden rastningarna betalar man för innevarande månad oavsett när man säger upp abonnemanget.
  • Promenaderna får uppgå till max 15 min per gång och max 1 tim./dygn mellan kl.08.00-21.00
  • Om kunden har hemtjänstbesök skall rastningen ligga i anslutning till hemtjänstbesök, har kunden inte hemtjänst 4 ggr/dag fördelas övriga rastningar så jämt det är möjligt under dagen som vi planerar där det passar in i vår planering. Har kunden fler besök per dag ska rastningarna alltid ligga i anslutning till dessa.

Hushållsnära tjänster

Attendo erbjuder dig avlastning i hemmet och hjälper dig med de vardagssysslor du behöver hjälp med. Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. För oss är varje uppdrag lika viktigt. 

Halva priset med rutavdrag

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av Attendo. Det innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på varje faktura. Vi sköter kontakten med Skatteverket och du slipper ligga ute med pengarna.

För pensionärer är priset 203 kr per timme. Vi utför endast i tätort och i ordinärt boende. Ring 020-211 300 för bokning.

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Attendo boendestöd i Västerås

Våra medarbetare är utbildade boendestödjare för att kunna möta dig i just den situation du är i. Vi har tystnadsplikt och är kontrollerade mot polisens brottsregister. Vi bär diskreta arbetskläder
och all vår personal har tjänstelegitimation.

Vad är boendestöd?
Boendestöd är ett kostnadsfritt stöd för dig med:
Psykisk ohälsa
Funktionsnedsättning
Missbruksproblem

Vem kan få boendestöd?
Du som behöver hjälp att klara av din vardag, bryta din isolering och komma ut på sociala aktiviteter.

Vill du veta mer om oss?
Kontakta planeringsledare  Tel:021-12 50 84
E-post: almedina.tiganj@attendo.se

Jakobsgatan 77 Pettersberg