• Jälla

Attendo Jälla Ekensberg

Attendo Jälla Ekensberg gruppboende ligger i ett naturskönt område i utkanten av Uppsala. Boendet har fem fräscha lägenheter som håller hög standard och en baslägenhet på bottenplan där personal finns tillgänglig. Där kan man äta gemensamma måltider, fika, se på TV tillsammans, spela spel eller bara umgås. Du väljer själv om personalen ska stötta dig i din egen lägenhet, eller om du vill komma till basen för sällskap och stöd.

Verksamhetschef

Mia Falk

Telefon: 070 144 11 19

Telefon:

018-317635

Adress

Jälla Ekensberg 6, 755 94 Uppsala

Mer information om Attendo Jälla Ekensberg

Om boendet

Det tar 15 med buss till Uppsala centrum, och det är gångavstånd till Gränby köpcentrum där det finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Jälla har en egen buss för utflykter, inköp mm. Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom bland annat boendemöten och samtal med din kontaktperson.

Medarbetare

Verksamhetschefen Mia Falk har lång erfarenhet av arbete inom LSS. Vår personal får intern och extern utbildning, och vi har tillgång till handledning vid behov. Medarbetarna har dygnet runt tillgång till råd, stöd och handledning av telefonberedskap. Vi har en egen sjuksköterska som vid behov kan stödja dig i medicinska frågor och kontakt med sjukvården.

 

Sysselsättning

Vi har en egen daglig verksamhet Fabriken dit personal på boendet skjutsar och hämtar.