• Närhet och omsorg
 • Ett unikt boende i världsklass
 • Egen konst

Attendo Ljusnevägens gruppbostad

Trädgård · Fritid · Motion · Kost

Attendo Ljusnevägen är en gruppbostad i Stockholm för dig som är vuxen med Prader-Willi Syndrom (PWS). Huset har en stor trädgård, där vi har egna odlingslotter. Vi har boendemöten varje vecka, där vi diskuterar olika ämnen och vad vi vill göra för aktiviteter. Vi satsar mycket på fritid, kost och motion. Personalen är speciellt utbildad i syndromet. Vi tar gärna emot studiebesök, utbildar eller svarar på frågor. Kontakta gärna oss om ni önskar utbildning utformat efter era önskemål.

Verksamhetschef

Marie Granberg

Marie Granberg

Telefon: 072-142 10 19

Telefon:

073-318 10 24

Adress

Ljusnevägen 1B, 128 48, Bagarmossen

 • Tom Touray

  Tom Touray

  Vårdare

  "Ett utmanande arbete som ständigt ger ny kunskap och goda resultat som belöning"
 • Elsbeth Sikström

  Elsbeth Sikström

  Vårdare och läsombud

  "En kreativ miljö med utvecklingsmöjligheter både för boende och för personal."

Mer information om Attendo Ljusnevägens gruppbostad

Boende

Attendo Ljusnevägen har sex fullvärdiga lägenheter med sovrum, kök och vardagsrum. Gruppbostaden har stora gemensamma utrymmen i form av matrum, vardagsrum och aktivitetsrum. Här finns personal dygnet runt

Medarbetare

Hos oss arbetar medarbetare med specialkompetens inom Prader- Willi syndrom, dvs inom flera olika områden som t.ex kost, samtalsmetodik, nätverksarbete och motion. Vi ger utbildningar och föreläser om syndromet samt tar emot studiebesök.

Kontakta oss för att få vår utbildningskatalog.

Omsorg

Alla som bor här är delaktiga i att utforma sina egna genomförandeplaner och deltar aktivt i planering av aktiviteter av olika slag. Verksamheten har ett nära samarbete med vårdgivare som vårdcentral, sjukhus och psykiatri. Alla boende har minst två stödpersoner.