Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Arwidius Väg

Arwidiusväg 62, Burlöv

Välkommen till oss

Anna Nilsson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
12
Rumsstorlek
42,7 kvm
Talade språk
Svenska, Arabiska, Franska

Boendet

Gruppbostäder i vacker omgivning

Attendo Arwidius väg 62B är en gruppbostad i Arlöv precis utanför Malmö. Verksamheten vänder sig till vuxna med intellektuell funktionsnedsättning och autism.

Gruppbostaden ligger i en vacker omgivning med grönska och natur in på husknuten. Området erbjuder närhet till ridanläggning, vacker natur, köpcentra och restauranger. Det finns även goda kommunikationer till Malmö och Lund.

Lägenheterna är byggda med hög standard och samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Vi har en gemensam trädgård men alla lägenheterna har uteplatser. Det är 2-rums lägenheter om ca 42 kvm.

Boendet är bemannat dygnet runt med personal som är utbildad inom LSS.
Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Medarbetare

Pedagogik enligt TEACCH-modellen

Vi vill skapa dagar som känns meningsfulla utifrån varje persons unika förmåga och önskan. Vi arbetar för att du ska kunna påverka ditt eget liv och din vardag. Dina dagar ska styras av vad just du tycker om att göra- vi vill ge omsorg på ditt sätt! Detta möjliggörs genom att individuellt anpassa stödet och arbeta med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen. Detta ger en förutsägbarhet och trygghet i vardagen.

Alla medarbetare får handledning och utbildning ibland annat tydliggörande pedagogik kontinuerligt. Till vår hjälp har vi Nimbus Akademin som utbildar och ger handledning kontinuerligt och vid behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.6285975,"lng":13.0851369},"content":"<h4>Attendo Arwidius Väg, gruppbostäder i Arlöv, Burlöv</h4><p>Arwidiusväg 62 </br> 232 91 Burlöv </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.6285975,13.0851369' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Arwidiusväg 62,
232 91 Burlöv
Skånes län

Öppna vägbeskriving