Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Arwidius Väg

Arwidiusväg 62, Burlöv

Välkommen till oss

Agneta Rosen, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
12
Rumsstorlek
42,7 kvm
Talade språk
Svenska, Arabiska, Franska

Boendet

Gruppbostäder i vacker omgivning

Attendo Arwidius Väg öppnades i april 2019. Det är två nya och anpassade gruppbostäder på samma tomt i Burlövs kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 1. Gruppbostäderna ligger i en vacker omgivning med grönska och natur in på husknuten. Området erbjuder närhet till ridanläggning, vacker natur, köpcentra och restauranger. 

Verksamheterna kommer vara bemannade dygnet runt med personal som är utbildad inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Lägenheterna är byggda med hög standard och samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Lägenheterna är disponerade i två nybyggda enplansvillor med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Alla lägenheter kommer vara 2-rums lägenheter om 42,7 kvm med en egen liten uteplats.

Medarbetare

Pedagogik enligt TEACCH-modellen

Vi vill skapa dagar som känns meningsfulla utifrån varje persons unika förmåga och önskan. Vi arbetar för att du ska kunna påverka ditt eget liv och din vardag. Dina dagar ska styras av vad just du tycker om att göra- vi vill ge omsorg på ditt sätt! Detta möjliggörs genom att individuellt anpassa stödet och arbeta med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen. Detta ger en förutsägbarhet och trygghet i vardagen.

Alla medarbetare får handledning och utbildning ibland annat tydliggörande pedagogik kontinuerligt. Till vår hjälp har vi Nimbus Akademin som utbildar och ger handledning kontinuerligt och vid behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.6285975,"lng":13.0851369},"content":"<h4>Attendo Arwidius Väg, gruppbostäder i Arlöv, Burlöv</h4><p>Arwidiusväg 62 </br> 232 91 Burlöv </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.6285975,13.0851369' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Arwidiusväg 62,
232 91 Burlöv
Skånes län

Öppna vägbeskriving