Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bankvägen

Bankvägen 22, Strövelstorp

Välkommen till oss

Sheri Sylejmani, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska

Boendet

Vackert beläget mitt i samhället

Attendo Bankvägen är en gruppbostad som ligger i Strövelstorp, Ängelholms kommun. Gruppboendet ligger vackert beläget mitt i samhället med närhet till butik, kyrka, bussförbindelser som tar dig till Ängelholm och Helsingborg. Det är cirka 2 mil till Helsingborg och 1 mil till Ängelholm. Enheten består av 6 lägenheter och alla har egen uteplats.

Inom enheten finns sex lägenheter och samtliga har tillgång till egen uteplats. Enheten ligger belägen i utkanten av den idylliska bymiljön Strövelstorp, Ängelholms kommun, med tillgång allmänna kommunikations medel.

Omsorg

Erbjuder en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Arbetsteamet arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Medarbetare

Medarbetare på plats dygnet runt

På enheterna finns medarbetare på plats dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. 

Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Även sjuksköterska finns tillhands vid behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.1600808,"lng":12.8352218},"content":"<h4>Attendo Bankvägen, gruppbostad för vuxna i Strövelstorp</h4><p>Bankvägen 22 </br> 262 70 Strövelstorp </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.1600808,12.8352218' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Bankvägen 22,
262 70 Strövelstorp
Skånes län

Öppna vägbeskriving