Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bladmossvägen

Bladmossvägen 2, Uppsala

Välkommen till oss

Isabel Toprak, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska, Kurdiska, Somaliska, Turkiska
Byggt år
2015

Boendet

Centralt och naturnära

Bladmossvägen gruppbostad är centralt belägen i Uppsala och omgiven av natur och grönska. Här finns det fem lägenheter på cirka 35 kvm med hall, vardagsrum, pentry/kök, badrum och tillhörande gemensamhetsutrymmen. På framsidan finns en altan med härliga umgängesmöjligheter. 

Vi uppmuntrar till social gemenskap med olika aktiviteter såväl i det gemensamma utrymmet som enskilda- och gruppaktiviteter utanför boendet. På Bladmossvägen får du stöd och hjälp med det du behöver hjälp med. Tillsammans sätter vi mål för att utveckla dina egna färdigheter.

Omsorg

Vi utgår från den enskildes önskemål

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Du som bor hos oss väljer själv om du vill få stöd av personal i din bostad eller om du vill vara i gemensamhetsutrymmet och få stöd och sällskap.

Omsorg på Bladmossvägen handlar om att vi utgår från den enskildes önskemål. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare. Den anger hur insatserna ska utformas så att det blir utifrån de önskemål och förväntningar som finns.

Medarbetare

Lång erfarenhet och motivation bland medarbetarna

Arbetet leds och fördelas av verksamhetschef. Våra medarbetare består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning. Det är en arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Våra medarbetare arbetar tillsammans som ett team. Det arbetar både män och kvinnor i arbetsgruppen. Våra medarbetare får intern handledning och i vissa fall tas extern handledning in.

Enheten är bemannad dygnet runt med en vaken natt och en sovande jour. Sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan, dygnet runt. Medarbetarna har tillgång till verksamhetschef i beredskap dygnet runt.

Mat

Matglädje

Den enskilde tillagar alla sina måltider i sin egen lägenhet med stöd av personal vid behov. Den som vill äta i gemensamhetsutrymmena i sällskap av andra får naturligtvis det. På helgerna anordnas ofta gemensamma middagar och grillkvällar utifrån önskemål och aktivitet.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.910057,"lng":17.746162},"content":"<h4>Attendo Bladmossvägen, gruppbostad för vuxna i Uppsala</h4><p>Bladmossvägen 2 </br> 754 71 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.910057,17.746162' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Bladmossvägen 2,
754 71 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving