Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bogrydsvägen

Bogrydsvägen 34, Borås

Välkommen till oss

Vera Hashani, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Boende i en trygg och vacker miljö

På Attendo Bogrydsvägen gruppbostad i Svaneholm, Borås, erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Din upplevelse av att få ett gott bemötande och känna trygghet är en förutsättning för att andra delar i livet ska fungera, som på arbetet, på fritiden och i en social gemenskap.

Här finns fem lägenheter med all-/sovrum, kök, badrum samt gemenskapsutrymmen och trädgård. I det gemensamma utrymmet ges möjlighet till samvaro tillsammans med övriga boende och personal i form av olika aktiviteter och gemensamma middagar.

Omsorg

Du har egen stödperson

Inom Attendo arbetar vi med kontaktmannaskap. Det innebär att du som bor på Bogrydsvägen 34 har minst en stödperson från personalgruppen som känner dig extra väl och bevakar dina intressen. Varje vecka ges möjlighet att delta i aktiviteter enskilt såväl som i grupp.

Medarbetare

Bemannat dygnet runt

Arbetet leds av verksamhetschef som har sitt kontor på plats. Personalen som arbetar här har olika kompetens och långvarig erfarenhet och kunskap inom området. Enheten är bemannad dygnet runt med sovande jour nattpersonal, även sjuksköterska finns att tillgå.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.6142033,"lng":12.8064784},"content":"<h4>Attendo Bogrydsvägen, gruppbostad för vuxna i Borås</h4><p>Bogrydsvägen 34 </br> 515 61 Borås </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.6142033,12.8064784' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Bogrydsvägen 34,
515 61 Borås
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving