Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Attendo Bolmängen

Tegelvägen 1, Flen

Välkommen till oss

Jennie Berton, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Socialpsykiatri, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
20
Talade språk
Svenska, Engelska, Spanska
Byggt år
1967

Boendet

Naturskön miljö med möjlighet till trädgårdssysslor

Attendo Bolmängen psykiatri är ett särskilt boende för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Verksamheten är belägen i ett naturskönt område i centrala delarna av Flen. Här erbjuder vi en hemlik och trygg miljö med närhet till personal och sjuksköterska dygnet runt. Vi har dagligen fritids- och rehabiliterande aktiviteter på eller utanför enheten. Tillsammans med din kontaktman och sjuksköterska planerar ni veckan enligt dina behov och önskemål.

Attendo Bolmängen psykiatri  består av en boendeenhet med 18 platser, rum med möbler ingår, men för den som önskar finns möjlighet att möblera själv. På varje avdelning finns ett allrum med sittgrupper och TV för avkoppling och gemenskap. Det finns möjlighet till fysisk aktivitet såsom pingis och gymträning på enheten och i närområdet finns flera olika promenadstråk att välja på och en stor trädgård att vistas i under sommarhalvåret.

Goda buss- och tågförbindelser finns.

Omsorg

Du är delaktig i planeringen

Kontaktmannaskapet är en viktig del i vår omsorg. Tillsammans med din kontaktperson sätter du upp dina mål och är delaktig i planeringen av din vistelse hos oss. Planeringen görs utifrån dina individuella behov och tillsammans med din kontaktperson och/eller sjuksköterska görs planeringen så att din tid hos oss blir så bra som möjligt och att vi tillsammans försöker rusta dig för framtida möjligheter och utmaningar. Vår läkare är specialist i psykiatri och ansvarar för din medicinska behandling.

Utifrån dina behov försöker vi skräddarsy din placering hos oss. Om det finns behov av att utveckla matlagningen har vi en kock i verksamheten som handleder våra boenden i matlagningens konst. Tycker du om kroppsarbete eller trädgårdsskötsel finns vår vaktmästare redo att lotsa dig fram på det området.

Medarbetare

Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt

Hos oss arbetar kompetent personal med lång erfarenhet av psykiatri. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Dagtid finns både sjuksköterska och verksamhetschef på plats.

Vår mat är hemlagad från grunden

Du som bor hos oss har möjlighet att hjälpa till i köket och påverka menyn. Måltiderna präglas av trivsel och gemenskap.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.0640452,"lng":16.5892038},"content":"<h4>Attendo Bolmängen, servicebostad för vuxna inom socialpsykiatrin i Flen</h4><p>Tegelvägen 1 </br> 642 32 Flen </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.0640452,16.5892038' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Tegelvägen 1,
642 32 Flen
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving