Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bränningevägen

Bränningevägen 2, Stockholm

Välkommen till oss

Lina Franzén , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Korttidsboende Barn & Ungdomar, Funktionsnedsättning för barn & unga
Antal platser
8
Talade språk
Svenska

Boendet

Ett korttidsboende för barn och ungdomar

Till Attendo Bränningevägens korttidshem (tidigare Kullen) kommer barn och ungdomar för att ha roligt tillsammans med kompisar och medarbetare. Vi har bemanning dygnet runt och anpassar antal medarbetare efter behov. Alla barn/ungdomar har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för varje enskilds behov, önskningar och kontakter.

En målsättning för oss är att alla barn och ungdomar, flickor och pojkar ska erbjudas en möjlighet till en positiv och meningsfull fritid som bygger på delaktighet och individuellt anpassade aktiviteter. Vi skräddarsyr aktiviteter och vistelsen hos oss utifrån vad barnen själva tycker om att göra och vi uppmuntrar till både fysiska och lugna aktiviteter. Varje barn och ungdom möts med stor lyhördhet och respekt.

Omsorg

Tydliggörande pedagogik och visuell kommunikation

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och visuell kommunikation. Bilder, schema, teckenstöd, sociala berättelser mm som alltid integreras i verksamheten utifrån det enskilda behovet.

Alla barn och ungdomar får ett eget rum som de återvänder till.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2985441,"lng":18.04759},"content":"<h4>Attendo Bränningevägen, Korttidsboende för barn och ungdomar i Årsta, Stockholm</h4><p>Bränningevägen 2 </br> 120 54 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2985441,18.04759' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Bränningevägen 2,
120 54 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving