Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Bullerbo

Breddalsvägen 7, Ösmo

Välkommen till oss

Alexandra Lindgren, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Korttidsboende Barn & Ungdomar, Funktionsnedsättning för barn & unga
Talade språk
Svenska

Boendet

Naturskön miljö för barn och ungdomar

Attendo Bullerbo korttidsboende ligger i Ösmo, mellan Stockholm och Nynäshamn. Vi finns i natursköna omgivningar med närhet till natur med möjligheter till bad, promenader, fiske och lek. Vi har också nära till andra aktiviteter så som simhall, bowling och ridning. Runt vårt hus finns en stor trädgård där vi vistas ofta.

Vi har grupper med barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar där vi ser till att barnet/ungdomen hamnar i en grupp där han/hon kan trivas. Kommunikation, delaktighet och inflytande är nyckelord för oss.

Omsorg

Pedagogik är grunden i vårt arbetssätt

På Attendo Bullerbo tar vi emot barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar och vi ser till att barnet/ungdomen hamnar i en grupp där han/hon kan trivas. Tydliggörande pedagogik är grunden i vårt arbetssätt för att underlätta i kommunikationen med barnet. Delaktighet och inflytande är nyckelord för oss eftersom vi ser att det är viktigt för barnens utveckling.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Medarbetargruppen består av utbildade stödassistenter samt stödbiträden. Personalen samarbetar mycket med föräldrar och vårdnadshavare men har också mycket kontakt med skola och habiliteringen för att samordna insatserna kring barnen på ett optimalt sätt.

Mat

Matglädje

Maten är en viktig del av vardagen och hälsan. Medarbetarna har kompetens i hur man på bästa sätt anpassar maten efter olika behov så som allergier, överkänslighet och viktproblem. Barnen får vara med och välja mat utifrån egna önskemål och förmåga.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.9936587,"lng":17.8877292},"content":"<h4>Attendo Bullerbo, Korttidsboende för barn och ungdomar i Ösmo</h4><p>Breddalsvägen 7 </br> 148 35 Ösmo </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.9936587,17.8877292' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Breddalsvägen 7,
148 35 Ösmo
Stockholms län

Öppna vägbeskriving