Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Ekmans väg

Ekmans väg 11, Sollentuna

Välkommen till oss

Jannike Lefrell, VC

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Boendet

Umgås med grannar eller i ditt eget krypin

Attendo Ekmans gruppbostad ligger i Rotebro, nära både handelsplats och grönska. Här har varje lägenhet en egen uteplats. Det finns ett stort gemensamt utrymme, där kan du umgås med dina grannar om du vill. Du kan välja om du vill äta middag i det gemensamma utrymmet eller om du vill äta själv i din egen lägenhet.

Varje lägenhet är till ditt förfogande, du tar själv med dig dina möbler och sätter din egen prägel på ditt boende. I de gemensamma utrymmena har du möjlighet att umgås med andra boende om du så önskar.

Omsorg & Medarbetare

Engagerade medarbetare

Det är en självklarhet för oss att du ska kunna genomföra aktiviteter, detta eftersom vi alla har olika intressen som är av stor vikt för vår livsglädje. Vårt fokus är just ditt välbefinnande.

Hos oss arbetar våra medarbetare med ett stort engagemang och en bred erfarenhet och kunskap inom både fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Mat

Matglädje

Vi stöttar dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Ibland lagar vi en gemensam måltid med de som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära matglädje.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.4877507,"lng":17.9182816},"content":"<h4>Attendo Ekmans väg, Gruppbostad för vuxna i Rotebro, Sollentuna</h4><p>Ekmans väg 11 </br> 192 79 Sollentuna </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.4877507,17.9182816' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Ekmans väg 11,
192 79 Sollentuna
Stockholms län

Öppna vägbeskriving