Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Envägen

Envägen 12 B, Norrtälje

Välkommen till oss

Mia Falk , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Engelska, Finska

Boendet

Stöd, service och omvårdnad utifrån dina egna behov

Gruppboendet Attendo Envägen är beläget i Hallstavik. En charmig bruksort som ligger ca. 4 mil norr om Norrtälje. Gruppbostaden är samlad med sex lägenheter och gemensamhetslägenheter i samma trappuppgång i ett hyreshus.

Du får stöd, service och omvårdnad utifrån dina egna behov och vi har en tydlig struktur för att underlätta vardagen. Vill du ha hjälp med matlagningen i din lägenhet går det förstås bra men du kan också välja att äta gemensamt med andra i basen. Du har tillgång till personal dygnet runt. Alla har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov, önskningar och kontakter med anhöriga, myndigheter mm.

Aktiviteter

Baka, åka BMX, plocka svamp är ett urval

På Envägen erbjuder vi olika aktiviteter både hemma på boendet och ute i samhället. Det finns flera olika fritidsaktiviteter att prova på i Hallstavik. Det finns en BMX-bana i närheten av boendet, fina grönområden med naturstigar, möjlighet till fiske och bad.

På boende ordnar vi kräftskiva, grillkvällar utom och inomhusspel och musikstunder, vi tycker om att baka och plocka bär och svamp. Vi gör också gemensamma eller individuella utflykter.

Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom bland annat boendemöten och samtal med din kontaktperson.

Inom Lappvärket har vi en egen daglig verksamhet Ateljén.

Medarbetare

Dygnet runt finns tillgång till råd, stöd och handledning

Våra medarbetare arbetar tillsammans i ett team, de har adekvat utbildning för arbetet såsom tex socionom, beteendevetare, pedagog, behandlingsassistent mm. Det är både kvinnor och män i blandade åldrar i arbetsgruppen.

Verksamhetschef Mia Falk är Socionom. Vår personal får intern och extern utbildning och vi har tillgång till handledning vid behov. Medarbetarna har dygnet runt tillgång till råd, stöd och handledning av telefonberedskap. Vi har en god och nära kontakt med vårdcentralen i Hallstavik.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":60.0499987,"lng":18.5915013},"content":"<h4>Attendo Envägen, Gruppbostad för vuxna i Hallstavik</h4><p>Envägen 12 B </br> 763 35 Norrtälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.0499987,18.5915013' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Envägen 12 B,
763 35 Norrtälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving