Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Fogdevägen

Fogdevägen 112 A , Stockholm

Välkommen till oss

Malin Kristiansson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Boendet

Centralt och naturnära gruppboende

Attendo Fogdevägen Gruppbostad ligger i Bagarmossen i södra Stockholm med närheten till naturen och bra kommunikationer. Verksamheten bedrivs på uppdrag av Skarpnäcks stadsdelsförvaltning. Verksamheten är inriktad mot personer med måttliga eller grava funktionshinder.

Här bor du i en egen lägenhet med all-/sovrum, kök, badrum och en egen balkong. Du har också tillgång till gemensamhetsutrymmet där du kan umgås med andra boende om du så önskar. Det finns alltid personal tillgänglig dygnet runt.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Hos oss arbetar engagerad och kompetent personal som finns här för att du ska få det stöd som just du behöver. I boendet får du en kontaktperson som du planerar dina aktiviteter, ditt stöd och serviceinsatser med. Boendet har en platsansvarig som samordnar arbetet.

På Attendos gruppbostäder kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra. Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som fest och semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. På så sätt kan alla som finns där för att stötta, ge dig bästa möjliga hjälp och service.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.276659,"lng":18.126374},"content":"<h4>Attendo Fogdevägen, Gruppbostad i Bagarmossen, Stockholm</h4><p>Fogdevägen 112 A </br> 128 41 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.276659,18.126374' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Fogdevägen 112 A ,
128 41 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving