Har du frågor om äldreboende? Vi svarar på alla dina frågor, även på helger! Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Fornvägen

Fornvägen 11 , Linköping

Välkommen till oss

Pernilla Nilsson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Socialpsykiatri
Antal platser
7
Talade språk
Svenska

Boendet

Varje individ får en trygg och meningsfull vardag

Attendo Fornvägen är en servicebostad i Linköping för vuxna inom socialpsykiatrin. Verksamhetens mål är att på bästa sätt använda vår kompetens till att ge varje individ en trygg och meningsfull vardag och med engagemang ordna bra och trivsamma aktiviteter. Detta genom hjälpsamhet och att vara lyhörd för individens egna behov och ta tillvara personens egna idéer. Fornvägen drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun.

Här har alla boende en enrumslägenhet med eget kök, egen toalett, dusch, tvätt och torkskåp. Huset är ett enplanshus med sju lägenheter där varje lägenhet har en egen uteplats där det finns plats för utemöbler. I det gemensamma utrymmet i huset finns ett kök, där vi tillagar vissa gemensamma måltider. Här har vi även ett vardagsrum med bord och soffor, där vi tittar på TV, fikar och umgås.

Ansök om stöd för funktionsnedsättning på kommunens webbplats

Omsorg & Medarbetare

Engagerade medarbetare

Inom Attendo tillämpas kontaktmannaskap, vilket betyder att man som boende på Fornvägen erbjuds två kontaktpersoner som ansvarar för stöd och omsorg, vårdplanering med uppföljning och närståndekontakt. Vi sätter kunden i centrum och alla insatser utgår från kundens individuella önskemål och behov.

Arbetet leds av en verksamhetschef med kontor i närheten. Här arbetar stödassistenter, som finns tillgängliga dygnet runt.

Medarbetarna på Fornvägen är lyhörda för alla önskemål och behov, stöttar den enskilde i vardagen och hjälper till med sociala kontakter, inköp, daglig verksamhet, sjukvård osv.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.3691633,"lng":15.6787159},"content":"<h4>Attendo Fornvägen, Servicebostad för vuxna inom socialpsykiatrin i Linköping‎</h4><p>Fornvägen 11 </br> 589 51 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.3691633,15.6787159' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Fornvägen 11 ,
589 51 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving