Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Funbo

Funbo Lövsta 125, Uppsala

Välkommen till oss

Shawder Rashed, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
18
Talade språk
Svenska, Engelska

Verksamheten

Arbetsuppgifterna är alltid individuellt anpassade

Attendo Samsa Funbo dagliga verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV i Uppsala. Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser. Vi vänder oss till dig som har LSS-beslut för daglig verksamhet.

Du erbjuds ett meningsfullt arbete i någon av våra grupper som passar just dina individuella behov. Vi arbetar för att fånga och stärka varje enskild individs motivation och kunskap.

Vi erbjuder olika verksamheter och aktiviteter såsom att arbeta med bl.a. paketering och kreativt skapande. Arbetsuppgifterna är alltid individuellt anpassade och ska ge möjlighet till utveckling. Som arbetstagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och dina behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut.

Medarbetare

Engagerad medarbetargrupp

På Attendo Samsa Funbo finns en engagerad medarbetargrupp. Medarbetarna har en relevant utbildning och kompetens inom autism och autismliknande tillstånd. Vi arbetar lågaffektivt med tydliggörande pedagogik. 

Häng med oss i vår vardag!

På Instagram postar vi händelser från vår dagliga verksamhet. 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.841637,"lng":17.793501},"content":"<h4>Attendo Funbo, Daglig verksamhet för vuxna i Uppsala</h4><p>Funbo Lövsta 125 </br> 751 51 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.841637,17.793501' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Funbo Lövsta 125,
751 51 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving