Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Gustavsviksvägen

Gustavsviksvägen 2C, Motala

Välkommen till oss

Therese Skog, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

För personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Vi har fem lägenheter i Motala med personalstöd för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi tar emot placeringar enligt SoL och enligt LSS för personkrets 1 och 3. Ni är välkomna att göra studiebesök hos oss eller kontakta verksamhetschef.

Vi stödjer enskilda individer med att få struktur och ordning i vardagslivet för att skapa en känsla av sammanhang och ett självständigt liv. Det inkluderar boendeträning, en meningsfull fritidssysselsättning och stöd till arbete eller utbildning.

Vi har en gemensamhetslokal för samvaro och möjlighet till lunch och middag och samarbetar med andra samhällsinstanser som öppenvård och föreningar tex.

Välkommen till Attendo Gustavsviksvägen!

Medarbetare

Motiverande samtal och socialträning

Alla anställda har god kunskap i bland annat motiverande samtal och socialträning.

Möjlighet att beställa utbildning och handledning av oss kring pedagogiska förhållningssätt som tex sociala berättelser.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.5362874,"lng":14.9845614},"content":"<h4>Attendo Gustavsviksvägen, Gruppbostad för vuxna i Motala</h4><p>Gustavsviksvägen 2C </br> 291 73 Motala </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.5362874,14.9845614' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Gustavsviksvägen 2C,
291 73 Motala
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving