Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Hällsbovägen

Hällsbovägen 63a, Sigtuna

Välkommen till oss

Tore Fridén, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Arabiska, Engelska, Spanska
Byggt år
2018

Boendet

Nybyggd naturnära gruppbostad

Välkommen till Attendo Hällsbovägen! Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och tillhör personkrets 1. Det är ett nybyggt modernt boende med hög standard, anpassade lägenheter och trevliga gemensamma ytor. Varje lägenhet har en egen uteplats med tillgång till den gemensamma trädgården. Attendo Hällsbovägen ligger i en vacker naturskön omgivning med närhet till mataffär och goda kommunikationer in till Sigtuna centrum.

 

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som fest och semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. På så sätt kan alla som finns där för att stötta, ge dig bästa möjliga hjälp och service.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.628889,"lng":17.706221},"content":"<h4>Attendo Hällsbovägen, Gruppbostad för vuxna i Sigtuna</h4><p>Hällsbovägen 63a </br> 193 32 Sigtuna </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.628889,17.706221' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Hällsbovägen 63a,
193 32 Sigtuna
Stockholms län

Öppna vägbeskriving