Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Henriksdal

Henriksdalsringen 10, Stockholm

Välkommen till oss

Ulrika Sundbom, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
45 kvm
Talade språk
Svenska, Ryska, Italienska, Engelska

Boendet

Naturnära gruppbostad i Nacka

Attendo Henriksdals gruppbostad i Stockholm ligger i ett nyrenoverat fristående hus med närheten till fina naturområden, allmänna kommunikationer och livsmedelsbutik. Vi arbetar för att bygga evidensbaserad praktik genom systematisk uppföljning och utvärdering av individuella målsättningar. Vi har som övergripande mål att utveckla den enskildes självständighet utifrån sin egen förmåga.

Verksamheten har sex unika lägenheter som är ca 45 kvadratmeter med öppen planlösning. Alla lägenheter har olika planlösningar men en tillhörande altan. I gruppbostaden finns ett allmänt utrymme med vardagsrum och kök med matplats. Tvättstuga finns att tillgå och alla lägenheter har ett eget förråd.

Omsorg

Individanpassad omsorg

Vi erbjuder aktiviteter varje helg där den enskilde själv är med och planerar vad som ska ske. Vi erbjuder både individuella och gemensamma aktiviteter utifrån önskemål och behov.

Varje onsdag kväll har vi boendemöte där alla boende är välkomna att delta. Under dessa möten tar vi upp aktuella ämnen och frågor där de boende är med och diskuterar och får tycka till. Aktuella frågor kan vara helgaktiviteter, matsedel, högtider eller andra frågor som berör verksamheten.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

I verksamheten arbetar utbildad personal som finns tillgängliga dygnet runt. En platsansvarig finns på enheten för att ansvara för den dagliga arbetsledningen i nära samråd med verksamhetschef. Vi arbetar för att bygga evidensbaserad praktik genom pedagogiska team där den boende sitter med pedagogiskt ansvarig en gång i månaden. Under dessa möten följer vi upp den enskildes målsättningar som finns i genomförandeplanen. På detta vis har vi en systematisk uppföljning och utvärdering av målsättningar för att hela tiden arbeta med individuell utveckling.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.310355,"lng":18.116145},"content":"<h4>Attendo Henriksdal, Gruppbostad för vuxna i Nacka</h4><p>Henriksdalsringen 10 </br> 131 32 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.310355,18.116145' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Henriksdalsringen 10,
131 32 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving