Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Jälla Ekensberg

Jälla Ekensberg 6, Uppsala

Välkommen till oss

Tore Fridén, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska
Byggt år
2013

Boendet

Hög standard på lägenheterna

Attendo Jälla Ekensberg gruppboende ligger i ett naturskönt område i utkanten av Uppsala. Boendet har fem fräscha lägenheter som håller hög standard och en baslägenhet på bottenplan där personal finns tillgänglig. Där kan man äta gemensamma måltider, fika, se på TV tillsammans, spela spel eller bara umgås. Du väljer själv om personalen ska stötta dig i din egen lägenhet, eller om du vill komma till basen för sällskap och stöd.

Det tar 15 minuter med buss till Uppsala centrum, och det är gångavstånd till Gränby köpcentrum där det finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Jälla har en egen buss för utflykter, inköp mm. Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom bland annat boendemöten och samtal med din kontaktperson.

Medarbetare

Välutbildade medarbetare

Verksamhetschefen Mia Falk har lång erfarenhet av arbete inom LSS. Vår personal får intern och extern utbildning, och vi har tillgång till handledning vid behov. Medarbetarna har dygnet runt tillgång till råd, stöd och handledning av telefonberedskap. Vi har en egen sjuksköterska som vid behov kan stödja dig i medicinska frågor och kontakt med sjukvården.

Aktiviteter

Daglig verksamhet på Fabriken

Vi har en egen daglig verksamhet Fabriken dit personal på boendet skjutsar och hämtar.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8897758,"lng":17.6887421},"content":"<h4>Attendo Jälla Ekensberg, Gruppbostad för vuxna i Uppsala</h4><p>Jälla Ekensberg 6 </br> 755 94 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8897758,17.6887421' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Jälla Ekensberg 6,
755 94 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving