Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Kalmgatan

Kalmgatan 35, Stockholm

Välkommen till oss

Anna Wielbass, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Tillgång till personal dygnet runt

Attendo Kalmgatans gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden och är till för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha tillgång till personal dygnet runt. Du har nära till naturen och till stan är det bara ett fåtal tunnelbanestationer.

På Attendo Kalmgatan finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov/sovrum, kök, badrum och balkong. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Medarbetare

Vårdare med långvarig erfarenhet och kunskap

På Attendo Kalmgatan finns det personal dygnet runt. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten. Personalen som arbetar här är vårdare med långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning.

De anställda har ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumentation- och värderingsansvar.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2998258,"lng":18.0917331},"content":"<h4>Attendo Kalmgatan, Gruppbostad för vuxna i Hammarbyhöjden, Stockholm</h4><p>Kalmgatan 35 </br> 121 25 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2998258,18.0917331' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kalmgatan 35,
121 25 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving