Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Kårlandagården

Wieselgrensgatan 27, Hovmantorp

Välkommen till oss

Anette Malm, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska

Boendet

Boende för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar

LSS-boendet består av sex lägenheter i en radhuslänga om två eller tre rum med kök. Verksamheten vänder sig till vuxna som personer som tillhör personkrets 3 med psykiska funktionsnedsättningar. Vi har väl tilltagna gemensamma ytor och en stor härlig trädgård i direkt anslutning till lägenheterna. Boendet ligger i ett villakvarter med närhet till badsjö och dom småländska skogarna.

Vi stöttar med struktur och meningsfullhet i vardagen och erbjuder och motiverar till meningsfulla aktiviteter i och utanför verksamheten efter den enskilde hyresgästens behov.

Vi kan kartlägga vilket boendealternativ som behövs i förlängningen.

Omsorg

Individuellt anpassat stöd

Vi ger individuellt anpassat stöd och service till hyresgästerna. Kårlandagården har tillstånd av Inspektionen för vård och omsorg, IVO att bedriva en bostad med särskilt service enligt 9 § 9 lag om stöd och service till vissa funktionshindrade. Kanske det välbehövliga mellansteget mellan slutenvård och boende i hemkommunen.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.7853455,"lng":15.1153934},"content":"<h4>Attendo Kårlandagården, gruppbostäder i Hovmantorp</h4><p>Wieselgrensgatan 27 </br> 360 51 Hovmantorp </br> Kronobergs län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.7853455,15.1153934' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Wieselgrensgatan 27,
360 51 Hovmantorp
Kronobergs län

Öppna vägbeskriving