Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Klastorpsvägen

Klastorpsvägen 2, Eskilstuna

Välkommen till oss

Johanna Deblén , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Här bygger vi framtidens omsorg, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska
Byggt år
2019

Verksamheten

Sjuksköterska att tillgå dygnet runt

Attendo Klastorpsvägen, en nybyggd och anpassad gruppbostad i Eskilstuna kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 1.

Leds av en trygg verksamhetschef och boendet är bemannad dygnet runt med kunnig personal som är utbildad inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Boendet

Harmonisk omgivning

Boendet ligger beläget i en harmonisk omgivning med endast en promenad till flera badplatser, promenadsträckor och skog.

Lägenheterna är byggda med hög standard på ca 43 kvm med fullutrustat kök och toalett. Lägenheterna är utformade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för en öppen och harmonisk känsla. Dessa är disponerade i en nybyggd tvåvåningsvilla med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Vissa av lägenheterna har även egen uteplats.

Omsorg

Egen kontaktperson och sjuksköterska

Alla som bor på Attendo Klastorpsvägen får en kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi gör tillsammans upp en individuell plan för dig så du får den omvårdnad och omsorg som är anpassad för dig. Allt dokumenteras i en genomförandeplan som vi regelbundet följer upp tillsammans med dig.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3371203,"lng":16.4183675},"content":"<h4>Attendo Klastorpsvägen, Gruppbostad för vuxna i Eskilstuna</h4><p>Klastorpsvägen 2 </br> 632 33 Eskilstuna </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3371203,16.4183675' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Klastorpsvägen 2,
632 33 Eskilstuna
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving