Har du frågor om äldreboende? Vi svarar på alla dina frågor, även på helger! Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Kombo Lundvägen

Lundvägen 4, Sävedalen

Välkommen till oss

Mikael Lorentzen, Verksamhetschef

Nås på telefon vardagar mellan klockan 08:00-16:00.

Fakta

Typ av verksamhet
Socialpsykiatri, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
12
Talade språk
Svenska, Engelska, Persiska
Byggt år
2005

Verksamheten

Utvecklas i sin egen takt och utifrån sin förmåga

Attendo Kombo Lundvägen erbjuder stödboende för psykiskt funktionshindrade män och kvinnor i alla åldrar. Genom en trygg omgivning och god omvårdnad skapar vi en miljö där det är lätt för individen att utvecklas i sin egen takt och utifrån sin förmåga. Vi erbjuder ett boende där trygghet och trivsel går hand i hand med den självklara rätten till integritet och respekt.

Boendet

Grönskande trädgård nära Göteborg

Attendo Kombo Lundvägen ligger i ett lugnt villaområde i trivsamma Sävedalen. Runt knuten finns allt du kan tänka dig i form av service och rekreation. Vill du hålla dig hemmavid finns det en grönskande trädgård där du kan njuta av lugnet och avståndet till stadens brus. Får du nog av det har du bara 10 minuter till Göteborg med buss eller spårvagn.

Attendo Kombo Lundvägen består av en gemensam boendedel och 12 privata rum. I den gemensamma delen finns två allrum med öppna spisar som inbjuder till gemenskap mellan boende och personal. Vi äter tillsammans i vår fina matsal. Vill du laga något själv finns det kök och pentry på tre av fyra boendeplan.

Omsorg

Brukarna ska stärkas i sin vardag

Vårt mål är att våra hyresgäster skall stärkas i sin vardag och därmed kunna klara ett eget boende med eller utan stöd. Tillsammans gör vi en personlig genomförandeplan utifrån våra boendes behov och önskemål. Dagliga sysslor utförs tillsammans med vår erfarna och utbildade personal. Vi arbetar utifrån att de som bor hos oss ska vara så delaktiga i sin egen vardag som möjligt.

Vi som arbetar på Lundvägen är socionomer, stödpedagoger, stödassistenter eller har annan likvärdig utbildning. Verksamhetschef, platsansvarig och kvalitetsansvarig finns alla på plats på Lundvägen och boendet är bemannat dygnet runt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.7207107,"lng":12.0611657},"content":"<h4>Attendo Kombinationsboende Lundvägen, Servicebostad för vuxna inom socialpsykiatrin i Sävedalen, Göteborg</h4><p>Lundvägen 4 </br> 433 64 Sävedalen </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.7207107,12.0611657' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Lundvägen 4,
433 64 Sävedalen
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving