Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Kvisslingbyvägen

Kvisslingbyvägen 6, Åkersberga

Välkommen till oss

Ulrika Sundbom, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska
Byggt år
2019

Boendet

Lugnt läge med närhet till service

Gruppbostaden ligger i ett lugnt villakvarter i Åkersberga, med närhet till affärer, restauranger och busskommunikation. Här stödjer och uppmuntrar vi de boende till att bli så oberoende som möjligt efter deras individuella behov. Vi lägger stor vikt vid att försöka skapa en meningsfull dag samt att främja självständighet, kommunikation och deltagande i samhället.

På Attendo Kvisslingbyvägen finns sex lägenheter. Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi har en gemensam stor trädgård som tillhör gruppbostaden där vi har möjlighet att grilla och umgås.

Omsorg

Den boende sätts i centrum

Varje boende har en kontaktperson som bland annat håller i planering, uppföljning och närståendekontakt. Den boende sätts i centrum och alla insatser utgår från hans eller hennes förutsättningar, önskemål och behov. Insatserna tydliggörs i en genomförandeplan som uppdateras två gånger om året eller vid behov. Genomförandeplan upprättas för att ge den enskilde möjlighet att påverka och utforma innehåll och målsättning med sitt boende.

På Kvisslingbyvägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, där målet är att skapa trygghet och förutsägbarhet i vardagen.

Medarbetare

Personal tillgängliga dygnet runt, året om

Personalen som arbetar på Attendo Kvisslingbyvägen är stödpedagoger, stödassistenter eller stödbiträden och arbetar tillsammans som ett team där den boendes behov och önskemål sätts i fokus. Personal finns tillgängliga dygnet runt, året om. Det finns även tillgång till sjuksköterska.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.506039,"lng":18.306029},"content":"<h4>Attendo Kvisslingbyvägen, Gruppbostäder för vuxna i Åkersberga</h4><p>Kvisslingbyvägen 6 </br> 184 33 Åkersberga </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.506039,18.306029' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kvisslingbyvägen 6,
184 33 Åkersberga
Stockholms län

Öppna vägbeskriving