Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Ledsagning & Avlösning

Augustendalstorget 3 , Stockholm

Välkommen till oss

Elisabeth Lindberg, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Ledsagning och Avlösning, Funktionsnedsättning för vuxna, Funktionsnedsättning för barn & unga

Verksamheten

Så jobbar vi

Vår ledsagar- och avlösarservice utförs med ett flexibelt synsätt utifrån dina behov. Det är en självklarhet för oss att du har befälet i ditt eget liv. För att få ett nära och tryggt samarbete mellan dig och din ledsagare/avlösare är det viktigt för oss att relationen blir lyckad från början. Det innebär att den person vi anställer matchar dina behov, intressen, önskemål och särskilda förutsättningar.

Vi tror på ett individuellt och flexibelt arbetssätt där uppdraget anpassas efter dig och dina behov. Vi arbetar även med kontinuerliga uppföljningar för att försäkra oss om att allt fungerar som det ska och skapa en god relation med dig.

Medarbetare

Stor vikt vid enskilda önskemål

Vi strävar efter kontinuitet i uppdraget och har en noggrann rekryteringsprocess där du får träffa den tilltänkta ledsagaren/avlösaren innan uppdraget påbörjas.

Vi lägger stor vikt vid dina enskilda önskemål och för oss är det en självklarhet att du har ett stort inflytande och delaktighet i rekryteringsprocessen.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3149709,"lng":18.1607736},"content":"<h4>Attendo Ledsagning & Avlösning för barn, ungdomar och vuxna</h4><p>Augustendalstorget 3 </br> 131 52 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3149709,18.1607736' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Augustendalstorget 3 ,
131 52 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving